دوشنبه 29 آبان 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1396/3/3 چهارشنبه دومین کنگره بین المللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی

دومین کنگره بین المللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی محل اجتماع متخصصین، دانشجویان و علاقه‌مندان به حوزه علوم سلولهای بنیادی، مهندسی بافت، مهندسی ژنتیک، سلول درمانی و سایر علوم مرتبط خواهد بود. محورهای کنگره شامل پیوند سلول‌های بنیادی خونساز، سلول ایمنی درمانی (ایمیون‌سل‌تراپی)، قانون، مقررات و اخلاق در سلول درمانی، مهندسی بافت، بانک سلولی، ژن‌درمانی و تجاری‌سازی می باشد و سخنرانی‌های علمی محققین برجسته خارجی و داخلی در این حوزه نیز در حال برنامه ریزی است.

از آنجایی که علوم مرتبط با سلول‌های بنیادی به عنوان یکی از موضوعات بین‌رشته‌ای مطرح است، متخصصین رشته‌های مختلف از علوم زیستی - پزشکی گرفته تا مهندسی و حتی علوم اجتماعی می‌توانند به طور موثری در توسعه آن دخیل باشند. بعنوان مثال متخصصین زیستی - پزشکی بحث سلول های بنیادی را از منظرهای زیستی و سلولی و کاربرد آنها در درمان بیماریهای مختلف خصوصا بیماریهای صعب‌العلاج مورد کاوش قرار می‌دهند. مهندسین بویژه متخصصانی که در زمینه موضوعاتی همچون مواد و رشته‌های مرتبط فعالیت می‌کنند، حیطه پزشکی بازساختی را به لحاظ تولید داربست‌های مورد استفاده در تولید بافت و اندام ارتقا می‌دهند. متخصصین علوم اجتماعی نیز نگرانی‌های خود در زمینه استفاده از انواع سلول‌های بنیادی در درمان بیماریها و جایگزین کردن بافت‌های صدمه‌دیده را مورد بحث قرار می‌دهند.

لازم بذکر است در انتخاب سخنرانان و موضوعات سخنرانی، سعی شده است یافته‌های علمی مرز دانش و کاربردی انتخاب گردند. بدینوسیله از تمامی علاقه مندان برای شرکت در این رویداد بی نظیر دعوت می‌شود.
http://www.icsc2017.ir - http://stemcell2017.com
info@stemcell2017.com
- شماره تماس: 83532860-021

- نشانی: تهران، خ ملا صدرا، کوچه لادن، پلاک 20 ، معاونت علمی وفن آوری ریاست جمهوری  -  ستاد توسعه  علوم و فناوری های سلول های بنیادی